Strategisk rådgiver med ph.d. i retorik

Med en ph.d. i retorik og mange års erfaring som strategisk rådgiver har jeg et skarpt blik for, hvad der er det rette at gøre fra udvikling af strategi til effektiv kommunikation. Jeg tror ikke på smarte quick fix, men på langsigtede troværdige løsninger, hvor jeg som ekstern kan give en hånd, men hvor I selv skaber forandringen.

Anne Katrine Lund

Jeg har et stærkt netværk af andre kapaciteter fra psykologer til strateger og kommunikatører, hvis der er brug for løsninger med flere eksterne, men jeg tager ansvaret for at designe den løsning, jeg tror på, kan hjælpe jer. Ny strategi, effektiv forandring, bedre lederkommunikation, mere effektive rådgivere eller måske topledersparring? Med et konstruktivt blik kan jeg hjælpe med at gøre ambitioner til virkelighed.

Jeg prioriterer fortsat forsknings- og udviklingsprojekter, ligesom jeg underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og på Teknologisk, sidder i repræsentantskabet på Københavns Universitet, i censorkorpset og som formand for dommerkomiteen til Sprogprisen.

Her på sitet kan du læse lidt eksempler på, hvad jeg fx hjælper med og bl.a. se lidt om mine bøger. Men tag fat i mig på tlf. 27266520 eller mail@annekatrinelund.dk, hvis du har brug for at vende en konkret udfordring.

Du er også velkommen til at finde mig på Linkedin, så vi kan følge hinanden.